Back to the top

Home

Inspecteren van elektrische installaties volgens de normen NEN 1010, NEN 3140 en NEN-EN 50110

De door de jaren opgedane ervaringen in de installatie branche heeft er toe bijgedragen dat AB inspectie buro kan beschikken over een enorme dosis praktische en theoretische kennis.

Verdeler 1

NEN 3140 inspectie

Verdeler 3

Agro Elektra Inspectie

Verdeler 2

Assimilatiebelichting inspectie

Ons verhaal

De door de jaren opgedane ervaringen in de installatie branche heeft er toe bijgedragen dat AB inspectie buro kan beschikken over een enorme dosis praktische en theoretische kennis. Met deze kennis kunnen wij u met raad en daad terzijde staan om een marktconforme inspectie uit te voeren.

Certification

Het Stipel certificaat van vakbekwaamheid en Level 1 certificaat biedt de zekerheid dat de uitgevoerde inspecties voldoen aan de eisen die door de Arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen worden gesteld ten aanzien van vakkundigheid en onafhankelijkheid. Het VCA certificaat garandeert dat onze inspecties op een veilige manier worden uitgevoerd.

  1. Service

    AB inspectie buro is een onafhankelijke onderneming gespecialiseerd in het inspecteren van elektrische installaties volgens de normen NEN 1010, NEN 3140 en NEN-EN 50110.

  2. Expertise

    De door de jaren opgedane ervaringen in de installatie branche heeft er toe bijgedragen dat AB inspectie buro kan beschikken over een enorme dosis praktische en theoretische kennis. Met deze kennis kunnen wij u met raad en daad terzijde staan om een marktconforme inspectie uit te voeren.

  3. Garantie

    Het Stipel certificaat van vakbekwaamheid en Level 1 certificaat biedt de zekerheid dat de uitgevoerde inspecties voldoen aan de eisen die door de Arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen worden gesteld ten aanzien van vakkundigheid en onafhankelijkheid. Het VCA certificaat garandeert dat onze inspecties op een veilige manier worden uitgevoerd.

Verdeler 3
Over ons

Inspectie van elektrische installaties volgens de normen NEN 1010, SCIOS Scope 8 | NEN 3140 en SCIOS Scope 10 | NTA 8220

Assimilatiebelichting inspectie

In de Nederlandse glastuinbouw worden branden steeds vaker veroorzaakt door assimilatiebelichtingsarmaturen met kunststof behuizing....

Elektra keuring | Schermdoek

Doel van de keuring is het beperken van het brandrisico in kassen met brandbare...

NEN 3140 inspectie

De Arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen beschouwen de NEN 3140 norm als bindend. Voldoet u niet aan...